2016-2017 1.DÖNEM SPORTİF BAŞARILARIMIZ

03.03.2017 1112

İlimizin önemli mesleki liselerinin başında gelen Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Eğitim- Öğretimdeki başarılarını sportif alanda da göstermektedir. İl genelinde yapılan sportif faaliyetlerin bir çoğunda dereceler elde eden okulumuz, 2016-2017 Eğitim- Öğretim yılı 1. Döneminde;

- Voleybol Hatay 1.liği ve Bölge şampiyonluğu

-Hentbol Hatay 1.liği ve Bölge 3.lüğü

-Masa Tenisi Hatay 1.liği ve Bölge 5.liği

-Basketbol İlçe Yarı Finali

Ayrıca birçok bireysel spor dallarında da (Tekwando Hatay 1.liği ve Kick Boks Hatay 1.liği) önemli dereceler elde etmiştir.

Okul Müdürü Hatice Soydan SARCAN yaptığı açıklamada; Okulumuz eğitim-öğretim alanındaki başarıların yanında sportif ve kültürel alanda çok yol kat etmektedir. Bunun en somut örneği de ilimiz genelinde sportif alanda elde edilen önemli başarılardır. Kurumum ve şahsım adına bu başarılarda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimi canı gönülden kutlar, başarıda önemli payı olan Beden Eğitimi Zümre Öğretmeni arkadaşlarıma da ileriki dönemlerde de yapılan tüm faaliyetlerde başarılar dilerim.