Hz. Peygamber Mevlid-i Nebi Haftasında Anıldı.

05.12.2018 356

19-26 Kasım 2018 tarihleri arasında kutlanmış olan Mevlid-i Nebi Haftası okulumuz Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. 23.11.2018 Cuma günü Hatay İl Müftü Yardımcısı Sayın Nazife SAĞLAMOĞLU tarafından "Hz. Peygamber ve Gençlik" konulu konferans düzenlenmiş; 26.11.2018 Pazartesi günü de okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ile Müzik Öğretmeni Baran Aktan ÇEKİÇ tarafından Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlenmiştir. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayarak; Kuran-ı Kerim Tilaveti , Günün anlamını belirten konuşma, çeşitli şiir, slayt ve sinevizyon gösterisi, Ney dinletisi ve Peygamberimizle ilgili çeşitli ilahilerin ve şiirlerin yer aldığı oratoryo-koro çalışması ile sona ermiştir.  Hafta boyunca okulumuzun çeşitli mekanlarında Hz. Peygamberimizin hadislerinin yer aldığı Duvar Gazetesi ve Resim Sergisi düzenlenmiştir.