Milli Eğitim Bakanlığı  tarafından gerçekleştirilen KURUMSAL KALİTE TETKİKİ sonucunda da okulumuz (100) tam puan almıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen KURUMSAL KALİTE TETKİKİ sonucunda da okulumuz (100) tam puan almıştır.

07.03.2019 454

Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen performans izleme ve değerlendirme çalışmaları kapsamında Bakanlığımız tarafından yapılan değerlendirme sonucu hazırlanan ve yayınlanan '' KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME RAPORU'' (http://mtegm.meb.gov.tr) doğrultusunda; HATAY İli Meslekî ve Teknik Ortaöğretim Kurumları içerisinde üstün performansıyla öne çıkan, sınırlı kamu kaynaklarını emsalleri okul ve kurumlara göre daha iyi kullanıp kaliteli hizmet üreten HATAY İLİ'nde EN BAŞARILI OKUL olarak açıklanan, bu kapsamda aldığı puan toplamında İL BİRİNCİSİ olan ve yine Milli Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen KURUMSAL KALİTE TETKİKİ sonucunda da (100) tam puan alarak büyük bir başarıya daha imza atmıştır.