YKS Tercih Danışmanlığı İçin Rehber Öğretmenimiz Sizlerle

Öğrencilerimize yetenek, ilgi, ihtiyaç, kişilik özellikleri ve yaşam koşullarıyla uyumlu olacak şekilde bir üst öğrenim kurumuna geçişleri sürecinde rehberlik etmek ve tercih danışmanlığı sürecinde verilen hizmetleri belirlenen standartlar doğrultusunda yürütmek amacıyla okulumuzda 2021 Tercih Danışmanlığı Kılavuzu'nun hükümleri doğrultusunda Tercih Danışmanlığı Birimleri oluşturulmuş ve Milli Eğitim Bakanlığı 2021 Tercih Danışmanlığı Kılavuzu'nun hükümleri gereği ilgili rehber öğretmen/psikolojik danışmanlar bu birimlere görevlendirilmişlerdir.

YKS (Yükseköğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi) tercih danışmanlığı hizmeti takvimi alanlara göre ekte sunulmuştur.

04.08.2021 513

ÖSYS 2021 Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nu görmek için tıklayınız

Yükseköğretim Program Atlası'na ulaşmak için tıklayınız.

Tercih Takvimi tıklayınız.