BAŞARIYA DOĞRU BİNLERCE ADIM

BAŞARIYA DOĞRU BİNLERCE ADIM

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİMSEL VE REHBERLİK İÇERİKLİ

 

1.      DÖNEM KARNE TÖRENİ

01.02.2016 2393

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem karne töreni okulumuz konferans salonunda yapıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende 9/E sınıfı öğrencilerinden Petek TATLISÖZ "Hayat Anahtarı" adlı deneme yazısını okudu.

Öğretmenler adına okulumuz Coğrafya öğretmeni Edibe ARSLAN öğrencilere hitaben; "Başarmanın anahtarı çok çalışmak değil, planlı ve programlı çalışmaktır". diyerek planlı çalışmanın önemini vurguladı.

 Okul Rehber Öğretmeni Süleyman Köse konuşmasında; sorunlar karşısında hedeften vazgeçilmemesi ve önemli olan başarı için tek bir adım dahi olsa atılmasının gerekliliğini anlattı.

 Okul Müdürümüz Hatice Soydan SARCAN başarılı öğrencilere hediyelerini takdim ederken; Başarılı olmak için gerekirse bir adım değil binlerce adım atılması konusunda öğrencilerin yürekli olmalarının gerekliliğini vurguladı.

 Müzik öğretmeni  Baran Aktan ÇEKİÇ ve öğrencilerin  hazırladığı koro ve solo olarak birbirinden güzel müziklerle tören sona erdi

Törenin hazırlanmasında ve düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, Öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmelerini diliyoruz. İyi tatiller.