DOĞAKA İLE TEKNİK DESTEK PROJESİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

19.03.2018 473

Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Kasım-Aralık 2017  başvuru döneminde, T.C. Kalkınma Bakanlığı, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA)' na Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde sunmuş olduğumuz ''Kurumsal Kimlik Teknik Destek Projesi'' başarılı görülmüş olup, proje sözleşmesi Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mesut ÇERKO ile DOĞAKA Genel Sekreteri Sayın Onur YILDIZ arasında Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında imzalanmıştır.

Proje; ''Marka Okul'' olma yolunda önemli adımlar atmış ve üretimleriyle markalaşan Hatay' ın ilk ve tek okulu olan okulumuzun, Kurumsal Kimlik çalışmalarında, Asi Yıldız markasının kimlik tasarımı ile kendini daha geniş kitlelere profesyonel düzeyde görsel olarak ifade edebilmesi çerçevesinde, markanın logosunun bütünleyici renk ve çizgilerle kullanılması, tüm kurumsal kimlik baskılarında aynı görsel bütünlüğün sağlanması, kurum kimliğinin markanın logosuyla bütünleşmesinin önemi ve sağlayacağı avantajlar ile "Neden Kurumsal Kimlik?" konusunda personele eğitim verilmesi faaliyetlerini içermektedir.

19-03-201819-03-201819-03-201819-03-2018