Hayırseverlerimiz

Yıldız MISTIKOĞLU

17.03.2021 806

02.11.1938 yılında Antakya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Antakya'da tamamlayan Yıldız MISTIKOĞLU, Yükseköğrenimini ise dönemin en gözde okullarından olan Kız Enstitüsünde tamamlamıştır. 30.10.1958 yılında Selahattin MISTIKOĞLU ile hayatını birleştiren hayırseverimiz Mehmet Cavit MISTIKOĞLU, Erkan MISTIKOĞLU ve Reya MISTIKOĞLU OVALI isimli üç evladı vardır.

Hatay ve ülkemizin her alanda gelişmesi, aydın bireylerin yetiştirilmesinde annelik rolünün ne denli değerli olduğu bilinciyle geleceğin anneleri olarak kızlarımızın eğitimi ve okullaşması konusunda ailesini ve çevresini yönlendirerek eşi ve kendi adıyla anılan okulumuzun açılmasını sağlamıştır.

Cömertlik cennetten bir daldır. Bu dalı tutan yapraklarıyla, çiçekleriyle büyüten ve gönül güzelliğiyle insanlık adına takip edilesi izler bırakan müstesna hayırseverlerimizden olan Yıldız MISTIKOĞLU 23.10.2017 tarihinde Antakya'da ebediyete intikal etmiştir.