Hayırseverlerimiz

Mehmet Cavit MISTIKOĞLU

18.03.2021 1133

11.08.1959 yılında Antakya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Antakya'da tamamlayan Mehmet Cavit MISTIKOĞLU, yüksek öğrenimini ise Mustafa Kemal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu İnşaat bölümünde tamamlamıştır. 09.12.1990 yılında Şölen MISTIKOĞLU ile hayatını birleştiren hayırseverimiz Laçin MISTIKOĞLU SAVUR ve Yıldız MISTIKOĞLU isimli iki evladı vardır.

Hatay ve bölgemizin önemli simalarından olan hayırseverimiz, çiftçilikle uğraşmaktadır.

Ülkemizde kadınların eğitimi ve okullaşması konusunda okul yaptırmak ve aile büyüklerinin adını yaşatmak amacıyla 2009 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile protokol imzalayarak Antakya Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Milli Eğitim camiasına kazandırmıştır.

Okulumuzun bu günlere ulaşmasında her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemeyen hayırseverimizin okulumuzun fiziki yapısını iyileştirme ve ders araç gereçlerinin modernizasyonunda katkıları devam etmektedir.

"Binlerce kızımızın okulumuzda okuması bizleri mutlu ettiği gibi gururlandırmaktadır."